U bent hier

Web based applicaties

Webbased applicaties

APSdotnet is gespecialiseerd in het creëren van web-based applicaties op basis van ASP.net technologie van Microsoft. De techniek om met databases gekoppelde web-pagina’s iets in beeld te brengen is niet meer alleen voor publieke websites van toepassing, maar juist ook toe te passen bij applicaties.

Het beheer op werksystemen is hierdoor een stuk lager en behoeft ook niet meer te zijn dan een goed werkende recente web-browser met Javascript ondersteuning.

Voorts gebruikt APSdotnet ook technieken die koppelen aan database backends die niet web-based zijn, zoals frontend ontwikkelomgevingen in MS-Access. De uiteindelijke gebruikstoepassingen vinden hun weg in websites, interne applicaties, remote applicaties en hosted online applicaties.

Een goede hoeveelheid ervaring is inmiddels opgedaan op het vlak van import en exports van Office-documenten waarbij het samenvoegen van database velden in deze documenten veelal toegepast wordt.

Koppelingen van ontwerpen naar bestaande bedrijfsapplicaties zoals CRM, HRM en accountancy omgevingen, mede koppelingen naar voorraad- en orderbeheer zijn al geïmplementeerd.