U bent hier

Standaard Functionaliteiten CMS Website

OnderdeelBeschrijving
AgendaHiermee kan je speciale items weergeven die vervolgens op de site geplaatst kunnen worden. Weergave kan in de vorm van een kalender, maar ook een overzicht per dag, week, maand of jaar.
WordItems worden gemaakt in een omgeving die te vergelijken is met Word. Hierdoor is het mogelijk dat je afbeeldingen kan plaatsen op elk gewenste locatie, tabellen kunnen aangemaakt worden. Veel standaard opties die in Word voorkomen, vind je terug in deze module
NieuwsOp de hoofdpagina wordt het laatste nieuws geplaatst, de laatste 5 berichten worden bovenaan geplaatst. Oudere berichten kunnen via het archief benaderd worden.
VacaturesEr kunnen vacatures aangemaakt en getoond worden op elk gewenste locatie.
SitemapOverzicht van alle aanwezige pagina’s. Dit wordt dynamisch bijgehouden; nieuwe pagina betekend ook een nieuwe vermelding in de sitemap.
PollEr kan een enkele vraag geplaatst worden waar een aantal antwoorden mogelijk zijn.
EnquêteEr kan een enquête aangemaakt worden. Resultaten kunnen weergegeven worden op de website, maar kan ook voor de bezoekers afgeschermd worden.
Afgeschermde gedeeltesPer module kan aangegeven worden of deze zichtbaar is voor anonieme gebruikers, klanten of medewerkers. Hierdoor kan je een klanten gedeelte maken maar ook een gedeelte alleen voor cyber medewerkers.
File ManagerHier kan een opsomming gemaakt worden waar bestanden te downloaden zijn, zoals nieuwsbrieven, voorwaarden. Hier kunnen ook bestanden ge-upload worden.
ZoekenEen module waarmee bezoekers kunnen zoeken binnen de website.
Account moduleHiermee kunnen gebruiker accounts aangemaakt worden. Tevens kan hiermee ook de toegangsrechten bepaald worden.
Contact informatieEen module waarbij klanten of bezoekers door middel van een aantal korte vragen de juiste afdeling/persoon kunnen benaderen.
ShortcutsEen module waarbij klanten of bezoekers door middel van een aantal korte vragen de juiste afdeling/persoon kunnen benaderen.
Blog moduleMedewerkers kunnen zelf een bericht insturen waar ook reacties op gegeven kunnen worden.
Menu moduleHet is mogelijk om zelf menu items aan te maken en zelf hiervan de locatie te bepalen.
Google map moduleHiermee wordt de locatie of locaties aangegeven op een kaart vanuit google maps. Deze is op elke gewenste locatie weer te geven.
Media moduleMet deze module kan je slideshows aanmaken, filmpjes van Youtube plaatsen en weergeven op eigen pagina’s of integreren in bestaande pagina’s.
NieuwsbriefBezoekers kunnen zich aanmelden voor het ontvangen van een nieuwsbrief. Het aanmaken en versturen kan via een aparte pagina.
ExporterenEr is een mogelijkheid om pagina’s op verschillende manieren te exporteren. Bijvoorbeeld naar PDF, printer of e-mail.